Izglābj vīrieti, kurš apmaldījies mežā Pampāļu pagastā

© Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

Aizvadītajās brīvdienās, laika posmā no šī gada 8.jūlija plkst. 6.30 līdz 10.jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 101 izsaukumu – 39 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 49 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Svētdien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama kādam vīrietim, kurš Saldus novada Pampāļu pagastā bija apmaldījies mežā. Izmantojot skaņas signālus, vīrietim tika norādīts pareizais virziens izejai no meža.

Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, sestdien ugunsdzēsēji glābēji Satiksmes ielā Jelgavā ar kāpņu palīdzību no rotaļu laukuma konstrukcijas jumta nocēla bērnu, kurš saviem spēkiem nespēja tik lejā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.