Piecgadīgā Ivana meklēšana: Maina stratēģiju iedzīvotāju informēšanā

© Ekrānšāviņš/LNT

Portāls liepājniekiem.lv informē, ka policija nolēmusi mainīt stratēģiju iedzīvotāju informēšana par pazudušo puisēnu.

Secināt, ka liela sabiedrības daļa nav informēta par 1. jūlijā Liepājā pazudušo Ivanu Berladinu, tādēļ nolemts mainīt informēšanas veidu. Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija un Liepājas pilsētas Pašvaldības policija, konsultējoties ar Valsts policiju nolēmusi veikt vēl plašāku sabiedrības informēšanu, ziņo portāls.

Sakarā ar to, ka ne visi Liepājas iedzīvotāji ikdienā lieto digitālos medijus, kuros informācija izplatās visātrāk, Liepājas pilsētas pašvaldība sadarbībā ar namu apsaimniekotājiem uzsākusi aktīvu sabiedrības informēšanu, uzrunājot iedzīvotājus viņu mājokļos - gan ievietojot informāciju par pazudušo bērnu pastkastītēs, gan informējot par faktu klātienē.

Tos iedzīvotājus, kuri dzīvo ārpus Liepājas, policija aicina dalīties ar tiem videomateriāliem, kuros šajā laika posmā ir fiksēts zēns, kurš varētu būt Ivans Berladins. Videomateriālus varat nodot VP rīcībā, sūtot uz e-pastu puikaliepaja@iem.gov.lv vai, ierodoties un nododot tos klātienē, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, Bāriņu ielā 3, Liepājā.

Avots