"Es tev galvu noraušu!" - šādi biedē "Dzīvnieku brīvības" aktīvistus

© Dzīvnieku brīvība/facebook.com

Biedrība ''Dzīvnieku brīvība'' soctīklos dalās ar savu nepatīkamo pieredzi Daugavpilī, kur aktīvisti dalīja jau ierastās skrejlapas par dzīvnieku izmantošanu cirkā.

""Es tev galvu noraušu!" - ar šādiem un citiem agresīviem draudiem Megacirks darbinieki vakar Daugavpilī mēģināja iebiedēt Dzīvnieku brīvība aktīvistus, kas miermīlīgi dalīja informatīvas skrejlapas par dzīvnieku izmantošanu cirkā.

Pie skrejlapotājiem pienāca apmēram 25 gadus vecs vīrietis ar uzmācīgiem jautājumiem "Ko jūs šeit darāt? Vai jums par to maksā?", dzina prom un pa tālruni izsauca citus darbiniekus.

Pienāca vēl divi vīrieši un viena sieviete. Vīrieši sāka agresīvi mētāties ar apvainojumiem, tai skaitā draudiem "Es tev galvu noraušu!" un centās provocēt uz konfliktu par to, ka viņu dzīvnieki tiek pārvadāti labāk nekā cilvēki, ka viss uzrakstītais uz lapiņām esot meli un cirka nomelnošana...

Redzot, ka cirka darbinieki nav ieinteresēti miermīlīgā konflikta risinājumā, skrejlapotāji devās prom. Cirka darbinieki turpināja viņus izsekot vēl vairāk nekā 10 minūtes, cenšoties noskaidrot, ar kādu auto viņi ieradušies. Uz atvadām vēl mēģināja iebiedēt ar draudiem "Ja jūs paši neaizietu, tas būtu slikti beidzies!"" vēsta biedrības ieraksts Facebook.

Komentāros lietotāji pauž savas versijas par šāda veida uzņemšanu. Lūk,spilgtākie no tiem.

Latvijā

ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas tīkls ("FinCEN") paziņojums par sankciju pret "ABLV Bank" atcelšanu ir nozīmīgs un svarīgs solis Latvijai, kas palīdzēs piesaistīt jaunas investīcijas, aģentūrai LETA sacīja ASV vēstnieks Latvijā Kristofers Robinsons.