Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Teju traģiski beigusies jaunieša pastaiga pa ēkas jumtu Aizkrauklē

© F64

Straujiem soļiem tuvojas skolēnu vasaras brīvlaiks. Lai gan skolotāji, vecāki un glābēji allaž bērniem atgādina, kas jādara, lai sevi pasargātu no nelaimes gadījumiem, neilgi pirms mācību gada noslēguma kādam 12 gadus vecam zēnam Aizkrauklē bēdīgi beigusies pastaiga pa ēkas jumtu.

Laikraksts "Staburags" informē, ka NMPD Reģionālā centra vadītāja vietnieks medicīnas un operatīvajos jautājumos Kristiāns Galanders medijam pastāstījis, ka Aizkrauklē 12 gadus vecs zēns kopā ar draugiem uzkāpis un pastaigājies pa ēkas jumtu. Plastikāta lūka neizturēja viņa svaru un ielūza, zēns krita apmēram no septiņu metru augstuma. Slimnīcā viņš nogādāts ar galvas un rokas traumu, kā arī aizdomām par jostas skriemeļu lūzumu.

“Svētdien, 21. maija vakarā, ap pulksten 9 iedarbojās signalizācija, ieradās apsargs, policija, atbraucu arī es, izsaucām “ātros”,” “Staburagam” stāsta SIA “Metālists” īpašnieks Roberts Meikšāns. “Zēns bija iekritis ražošanas ēkā. Atbrauca mediķi, zēns lūdzās: “Tikai nevediet mani uz slimnīcu!” Mediķi viņu aizveda. Klāt bija arī vēl trīs zēni, kuri kopā ar viņu bija staigājuši pa jumtu, labi, ka viņu nepameta vienu nelaimē. Teritorija ir iežogota, pieļauju, ka zēni bija pārlēkuši pāri žogam, staigājuši un lēkājuši pa uzņēmuma “Jards” jumtu, pēc tam pa mūsu uzņēmuma jumtu.