Daugavpilī no 12.stāva nokrīt pusaudze; jauni fakti par traģēdiju

Attēlam ilustratīva nozīme © F64

Martā portāls "gorod.lv" informēja par traģisku atgadījumu Daugavpilī. Tur pēc kritiena no kādas daudzstāvu ēkas 12.stāva mirusi pusaudze. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. Tikmēr portāls atklājis jaunus faktus par mirušo meiteni.

Lai gan netiek atklāts bojāgājušās meitenes vārds, portāls "gorod.lv" jau iepriekš vēstīja, ka jauniete mācījusies kādā no Daugavpils skolām. Jau iepriekš izskanējusi versija, ka negadījums, iespējams, saistīts ar pašnāvniecisko spēli "zilais valis", tomēr jau likumsargi norādījuši, ka nav gūts apstiprinājums šādai informācijai.

Tiesa, portāls "gorod.lv" norāda, ka mirušās meitenes sociālo tīklu profilos, kuros viņa darbojusies ar kādu pseidonīmu esot redzams, ka jauniete ievietojusi video, kas, iespējams, saistīti ar šo nāves spēli.

Jau vēstīts, ka meitene, kura, iespējams, nokritusi no 12.stāva ēkas mira pa ceļam uz slimnīcu. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka pirms notikuma kopā ar mirušo bijusi vēl kāda meitene. Par notikušo sākts kriminālprocess.

AVOTS: gorod.lv.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais