Autobusa un vieglās automašīnas sadursmē uz Vidzemes šosejas trīs cietušie

© twitter.com/ @Arnis Krauze

Sociālajos tīklos aculiecinieki ziņo par ceļu satiksmes negadījumu uz Vidzemes šosejas.

Žurnālists Arnis Krauze mikroblogošanas vietnē Twitter ziņo, ka negadījums noticis starp Siguldu un Līgatni. Lielceļa grāvī iebraucis starppilsētu autobuss maršrutā Rīga - Alūksne. Avārijā cietis transportlīdzekļa vadītājs. LTV "Panorāma" informē, ka notikuma vietā strādā četras Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigādes.

NMPD pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka slimnīcās ir nogādāti trīs cietušie. Viņi guvuši vidēji smagas traumas, tai skaitā ir smadzeņu satricinājumi, iespējami lūzumi un sasitumi. Dienesta rīcībā esošā informācija liecina, ka cietis autobusa šoferis un divas sievietes, kas atradušās vieglajā automašīnā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests ziņo, ka glābēji no avārijā iesaistītajiem transporta līdzeļiem atbrīvojuši un mediķiem nodevuši divus cilvēkus.

Policija izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.19.40. Negadījumā iesaistīta vieglā automašīna "BMW" un autobuss "Neoplan". Sociālajos tīklos ievietotajās fotogrāfijās redzams, ka negadījumā iesaistīts AS "Nordeka" autobuss.

"Nordeka" pārstāvis aģentūrai LETA apliecināja, ka uz notikuma vietu pakaļ pasažieriem ir aizsūtīts cits autobuss. Sīkāku informāciju uzņēmumā pagaidām nevarēja sniegt

Satiksme negadījuma vietā var būt nedaudz apgrūtināta, skaidroja Jurēvica.

Latvijā

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova piektdien Šveicē notiekošā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Gštādes "Elite 16" turnīrā piedzīvoja zaudējumu noslēdzošajā grupas mačā, taču tāpat sasniedza izslēgšanas spēles.

Svarīgākais