IESKATIES: 7 bērnu ģimenei ļoti nepieciešama līdzcilvēku palīdzība

© facebook.com

Kāda sieviete sociālajā tīklā facebook dalījusies ar stāstu par septiņu bērnu ģimeni, kurai ļoti nepieciešama līdzcilvēku palīdzība.

Sieviete sociālajā tīklā facebook raksta: "Vēlos lūgt jūsu palīdzību. Manā redzeslokā nonāca ģimene, kurā ir nu jau 7 bērniņi. Kad biju aizbraukusi ciemos un ieraudzīju tik daudz mazus bērniņus, nevarēju neapbrīnot uzņēmīgos omi un opi. Visi bērni atrodas vecvecāku apgādībā. Un no vecākiem netiek saņemta nekāda palīdzība. Trešdien bija atvests 7 bērniņš. Bērnu vecumi ir: 1, 1, 2, 3, 4, 5 un 8 gadiņi.Tie, kuriem ir bērniņi saprot cik izmaksā viens bērniņš ģimenei, kā iznēsājas drēbītes un cik mantiņu ir nepieciešams bērna pamatvajadzībām un attīstībai.T āpēc no sirds vēlos lūgt jūs atbalstīt šo ģimeni!"

Pēc sarunām ar bērnu vecvecākiem sieviete noskaidrojusi, ka bērniem nepieciešamas šādas lietas:

*Bērnu drēbītes un apavi (izmēri bildē);
*Divstāvu gulta;
*Dvīņu rati sēdošiem bērniņiem;
*Gultas pārklāji 160x200 (5gab);
*Bērnu attīstošās mantiņas iekštelpām un spēlēm ārā;
*Zīmuļi, papīrs un krāsojamās grāmatiņas;
*Barošanas krēsliņš (1gab);
*Vannas piederumi (bērnu šampūni, dušas želejas, zobubirstes utt.).
*Mazie ritentiņi

Ikviens, kurš gatavs palīdzēt, lūgts sazināties ar ieraksta autori šeit.

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais