Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Slēpošanas trases Latvijā turpina aktīvu darbību

© Mārtiņš Zilgalvis/ f64 photo agency

Latvijā slēpošanas trases šonedēļ turpina aktīvu darbību, pateicoties ziemai raksturīgajiem laika apstākļiem, lai gan pagājušā nedēļā daudzviet prognozēja sezonas noslēgumu, vēsta slēpošanas trašu pārstāvju interneta vietnes.

Slēpošanas trases "Žagarkalns" mājaslapā teikts, ka "Žagarkalns" strādās visas šīs nedēļas atlikušās dienas, tostarp arī darba dienās, jo šonedēļ visās naktīs gaisa temperatūra solās būt mīnusos un sniegs būs stingrs.

"Žagarkalns" pārstāvji norāda, ka Cēsīs ziema ir atgriezusies un sniega pamatslānis visās slēpošanas trasēs saglabājas biezs. Papildu tam ir sasnidzis arī dabīgais sniegs.

"Milzkalns" mājaslapā teikts, ka "Milzkalns" šodien strādā un ir atvērtas gandrīz visas trases, izņemot "Troļļu trasi" un "Iesācēju kalniņu". Savukārt rīt, 9.martā, "Milzakalns" strādās no plkst.12 līdz 22.

Arī "Smeceres sils" mājaslapā teikts, ka trase ir atvērta slēpošanai, vienlaikus norādot, ka nedēļas nogalē "Smeceres silā" gaidāms Latvijas čempionāts distanču slēpošanā.

"Kamparkalns" mājaslapā norādīts, ka šodien "Kamparklans" būs atvērts līdz plkst.22.

Savukārt slēpošanas un atpūtas kompleksa "Ozolkalns" valdes locekle Līga Rokpelne aģentūrai LETA pastāstīja, ka "Ozolkalns" piektdien, 10.martā, strādās no plkst.15 līdz 21, bet brīvdienās - no plkst.10 līdz 18.

Jau ziņots, ka Latvijas slēpošanas trases aizvadītajā nedēļā apsvēra gatavoties sezonas noslēgumam saistībā ar slēpošanai nelabvēlīgiem laikapstākļiem. Kopumā slēpošanas trašu pārstāvji norādīja, ka šogad sezonu varēja vēlēties labāku, taču tā kā tā bijusi līdzīga pagājušajam gadam, sūdzēties nevar.