Ekonomikas ministrs Artis Kampars apmeklēs Kuldīgu

Ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) piektdien, 9.aprīlī, apmeklēs Kuldīgu, lai tiktos ar vietējiem uzņēmējiem un uzklausītu Kuldīgas novada domes vadības viedokli par uzņēmējdarbības attīstību novadā.

Vizītes laikā ministrs tiksies ar Kuldīgas novada domes priekšsēdētāju Ingu Bērziņu, atklās semināru "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi". Tāpat A.Kampars iecerējis apmeklēt Kuldīgas novada uzņēmumus – kokapstrādes uzņēmumu SIA "Mars" un SIA "Kuldīgas RPB maizes ceptuve".

Ar šo vizīti ekonomikas ministrs turpina jau uzsākto tradīciju - regulāru tikšanos reģionos ar uzņēmējiem un vietējās pašvaldības pārstāvjiem, lai klātienē diskutētu par problēmām, ar kurām saskaras vietējie uzņēmumi, informētu par atbalsta mehānismiem uzņēmējdarbības veicināšanai un uzklausītu uzņēmumu pieredzi krīzes pārvarēšanā.

Latvijā

Pirmie velo statīvi jaunajos Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" ražotajos elektrovilcienos varētu parādīties nākamā gada sākumā, savukārt kopējās projekta izmaksas sarukušas par 25,8% - no 1,198 miljoniem eiro līdz 888 600 eiro, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Svarīgākais