Jauns vīrietis pārsteidz sirmgalvi ar savu rīcību

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64, attēlam ir ilustratīva nozīme

Kāds jauns vīrietis Ventspilī ir pārsteidzis apkārtējos - viņš neapjuka un palīdzēja aizturēt zagli, kas sirmgalvei bija nozadzis rokassomiņu, vēsta portāls ventasbalss.lv

Kāds jauns vīrietis, izdzirdējis sievietes kliedzienus, steidza viņai palīdzēt, jo zagļi bija izrāvuši viņai no rokām somiņu. Puisim izdevās aizturēt vienu ļaundari, bet otru notvēra policisti.

Pagājušajā piektdienā pusdienas laikā kundze devās uz veikalu, paņemot līdzi savu somiņu ar mantām - maciņu, atslēgām, mobilo tālruni un dažiem dokumentiem. Bērnu laukumiņā Usmas ielā jauns puisis ātri izrāva no viņasrokām somiņu un metās bēgt. Somiņu ar tās saturu kundzei izdevās atgūt pateicoties jaunietim, kurš neapjuka un steidza kundzei palīdzēt.

Tagad Jeļena Boguško nēsā somiņā līdzi 20-gadīgā, sportiskas miesasbūves jaunieša fotogrāfiju, ko labprāt rāda žurnālistiem un saviem kaimiņiem - visiem ir jāzina, kā izskatās viņas varonis! Viņu ticīgajam cilvēkam bija atsūtījis pats sargeņģelis. Glābēja vārds ir Gints Būmeisters, viņš ir sporta skolas audzēknis, un kopš pagājušā gada jūnija dien armijā, bet viņa tēvs ir pašvaldības policijas darbinieks. Citiem vārdiem, tā nebija laimīgā diena ielas zagļiem.

Svarīgākais