PALĪDZI: 30 minūtēs uguns atņem ilgi loloto sapni

© facebook.com/ Nils Iesaliņš

Sociālajā tīklā facebook kāds vīrietis lūdzis palīdzību pēc aizvadītās nedēļas beigās piedzīvotās ugunsnelaimes.

Ieraksta autors atklāj, ka 19.februārī ugunsgrēks "atņēmis" viņam sapni par auto krāsošanu. Uunsgrēkā sadeguši visi sarūpēties instrumenti.

"Tāpat uguns aprija pusstundas laikā lietas, kas bija nepieciešamas saimniecībā, lai apstrādātu zemi un aprūpētu gaļas liellopus un cūkas.Uguns nesamierinājās ar garāžu tā pārmetās arī uz kūti, kur mita cūkas. Pateicoties palīgiem dzīvniekus izglābām., bet tie palika bez savām mājām. Ticot sociālo tīklu spēkam ģimenes vārdā lūdzu - varbūt kādam mājās stāv kādas šīfera plāksnes, kādi dēļi ko varētu mums ziedot, lai dzīvnieki atgūst savu mitekli."

Puisis arī norāda, ka varbūt kāds spēj palīdzēt materiāli, jo saimniecībā nav pat āmura, skrūvgriežņa , nerunājot par lielākām lietām.

Konts ziedojumiem LV79UNLA0050022969029

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais