Rēzeknieti pārsteidz kāda policista darbības pie viņa auto

© F64

Rēzeknes iedzīvotājs bija neizpratnē, kad pieķēra kādu policistu, kurš centies vīrieša automašīnai piestiprināts nezināmu kastīti, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Rēzeknes iedzīvotājs Jevgēnijs nedēļas sākumā pieķēris vietējo policistu vēlā nakts stundā krāmējamies gar viņa automašīnu, vēsta raidījums.

Policists esot gulējis zem Jevgēnija auto un centies pie tā kaut ko piestiprināt. Vīrietim šķitis, ka tas varētu būt spridzeklis. Jevgēnijs izsaucis policiju, kas notikušo ir piefiksējusi.

Tā kā iepriekš Jevgēnijs nonācis policijas redzeslokā aizdomās par traktora zādzību, kas piederējis kādam bijušajam policistam, bet likumsargiem vīrietim lietu “piešūt” nav izdevies, tagad seko atriebība, domā rēzeknietis.

Policisti, kuri ar kailām rokām, bez sapieru palīdzības noņēmuši džipam piestiprināto kasti, atklāj, ka tā neesot radījusi draudus apkārtējiem. Šobrīd tiek lemts jautājums par lietas izmeklēšanas tālāku nodošanu policijas Iekšējās drošības birojam.

Iespējams, ka šajā lietā gluži vienkārši policisti gribējuši aizdomās turamā automašīnai uzstādīt izsekošanas ierīci, taču operācija nogājusi greizi. Un neatbildēts paliek jautājums - vai šī rīcība bija sankcionēta, vai darīta uz pašu galvu, ziņo "Degpunktā".

Latvijā

Valstij daļēji piederošais uzņēmums SIA “TET” lūdzis piedošanu 2000. gada Pasaules čempionam riteņbraukšanā Romānam Vainšteinam par komunikāciju, kāda radusies, risinot problēmu par vīrieša īpašumā ieraktu telekomunikāciju kabeli, no kura uzņēmums licis atbrīvoties paša spēkiem, turklāt, par saviem līdzekļiem, vēsta TV24 raidījums “STOPkadri ar Armandu Puči”.

Svarīgākais