Ugunsgrēkā Ludzā gājusi bojā sirmgalve

© F64

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē, ka otrdien ugunsgrēkā Ludzā dzīvību zaudējusi 86 gadus veca sieviete.

VUGD informē, ka otrdien ap plkst.17:00 saņemts izsaukums uz Tālavijas ielu Ludzā, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāvu dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties konstatēts, ka deg ēkas istaba un gaitenis 5m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 86 gadus veca sieviete. Plkst. 19.05 ugunsgrēks tika likvidēts.

Kā ziņots, tad vakar pēcpusdienā izcēlies ugusngrēks dzīvojamā ēkā Liepājā. S askaņā ar sākotnējo informāciju, piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkas piektā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas 1m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no piedūmotajām telpām kaimiņi izglāba apmēram 80 gadus vecu sievieti, kura bija saindējusies ar degšanas produktiem un nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst. 13.40 ugunsgrēks tika likvidēts.

Latvijā

Rīgu pārpludinājuši melnīgsnēji vīrieši ar “Bolt” un “Wolt” kastēm uz muguras. Esot “studenti”, kuri no mācībām brīvajā laikā piestrādā par ēdienu piegādātājiem. Protams, ir tādi ļaudis, kuri notic šīm pasakām. Bet vairāk vajadzētu ticēt pašu acīm: piegādātāji mēdz apgrābstīt ēdienu, gadās pat, ka to izvelk no kastēm un apēd. Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) uzskata: vajadzīga stingrāka šo piegādātāju kontrole. Zemkopības ministrijā jau tiek izstrādāti noteikumi, kas būs jāievēro visiem “boltistiem”, “voltistiem” un visiem citiem ēdienu piegādātājiem.

Svarīgākais