ĢIMENE NEPADODAS: smaidīgā Gusta dzīvi iespējams atvieglot

© Labdarības lapa

"Labdarības Lapas" mājaslapā ievietots lūgums palīdzēt smaidīgam puikam vārdā Gusts, kuram ir nopietnas veselības problēmas, taču ģimene nolēmusi nepadoties.

Palīdzība Gustam - neirorehabilitācijas speciālista konsultācijai. Gustam ir 4 gadi.

Iznēsāts normāli, piedzimis laikā, grūtniecības laikā nav bijušas šaubas par bērna veselību. Tomēr Gustam noteikta virkne smagu diagnožu, tai skaitā garīga atpalicība, bronhiālā astma, metabola leikodistrifija, perinatāla encefalopātija, psihomotorās attīstības aizture, kreisās puses greiza pēda, polineiropātija un neprecizēta ģenētiska saslimšana.

Gusts ir smaidīgs un aktīvs puika, kopā ar ģimeni apmeklē rehabilitācijas kursus, ir redzami nelieli uzlabojumi. Mamma ļoti vēlas ar Gustu maksimāli strādāt arī mājās, lai sasniegtu vēl labāku rezultātu. Marta vidū semināru Latvijā vadīs neirorehabilitācijas speciāliste, pie kuras mamma ļoti vēlētos aizvest Gustu, lai viņš tiktu apskatīts klātienē. Tādējādi speciālists varētu izveidot programmu, pēc kuras mammai ar dēlu būtu iespējams strādāt arī mājās.

Galvenais tuvākais mērķis, ko šī programma varētu palīdzēt sasniegt - Gustam ir potenciāls iemācīties rāpot, un varētu uzlaboties arī smadzeņu darbība. Lai Gusts ar speciālistu tiktos un varētu strādāt, nepieciešami 1650 eiro.

Ģimenei ir nokārtots trūcīgo personu statuss, un mammai pašai šo summu iekrāt nebūs iespēju.

Šeit informācija par semin
āru
http://dizvanagi.lv/seminars-par-majas-neirorehabilitacijas-programmu-berniem-sadarbiba-ar-bozena-bejnar-slawow/

Ja vēlaties palīdzēt Gustam, ziedot iespējams:
Biedrība “Labdarības lapa”
Reģ.nr. 40008229453
Swedbank
SWIFT kods: HABALV22
Konts LV82HABA0551039185377

Paypal labdaribaslapa@gmail.com

Pamatojums: Palīdzība Gustam - konsultācijai.

Biedrībai ir piešķirts sabiedriskā labuma statuss. Ziedojot biedrībai ir tiesības saņemt ienākuma nodokļa atlaidi.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais