PALĪDZI: Veselības dēļ tēvs nespēj palīdzēt ģimenei; nepieciešama pārtika

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Organizācija "Palīdzēsim viens otram" saņēmusi palīgā saucienu no ģimenes Jelgavā, kura nonākusi grūtā situācijā, jo tēvs veselības dēļ vairs nespēj parūpēties par saimes iztiku, kā arī nepieciešama palīdzība vīrieša veselības uzturēšanai.

"Pie mums ir nonākusi akūta situācija, pēc palīdzības griezās ģimene, kurā aug divi bērni. Tēvs ir pirmās grupas invalīds (sirds mazspēja). Pabalsti aiziet ikdienas izdevumos, nepietiek īsti visam nepieciešamajam. Puisim ļoti smagā veidā ir sirds mazspēja, medikamentu izmaksas ir ļoti dārgas, kas pārsniedz 100 eiro.

Puisim medikamenti ir beigušies, kas ir steidzami nepieciešami, kā arī ģimenei pārtika. Otrā lieta, ir nepieciešams transports, kas aizvedīs viņu no Jelgavas līdz Bauskai pie ģimenes ārsta, pēc receptēm, jo visi medikamenti ir recepšu, un puisim nav līdzekļu, lai uz turieni tikt," vēsta ieraksta "Palīdzēsim viens otram" Facebook lapā.

Ģimenei var palīdzēt, veicot pārskaitījumu uz labdarības organizācijas kontu ar norādi "Jelgavas ģimenei". Pārskaitījuma informācija:
"Palīdzēsim viens otram"
Reģ.nr - 40008260372
AS Swedbank
LV06HABA0551043090995

Ģimenei var palīdzēt arī iegādājoties nepieciešamos medikamentus, aizbraucot pie puiša un aizejot kopā uz aptieku. Tāpat ir iespēja pašiem nogādāt pārtiku. Konts minēts, kā papildus opcija, norāda "Palīdzēsim viens otram".

Kontakti

Latvijā

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.

Svarīgākais