tarptautiskajā gastronomijas festivālā Stambulā Bulduru restorāna "MyLife" šefpavāre Raisa Alijeva ieguvusi bronzas medaļu.
Alijeva konkursā ieguva bronzas medaļu par brieža fileju ar piedevām - kartupeļiem un ceptām sēnēm ar dzērveņu mērci.
Šomēnes Stambulā notika astotais ikgadējais starptautiskais gastronomijas festivāls, kura mērķis bija noteikt jaunas tendences gastronomijā, apmainīties ar pieredzi un zināšanām starp labākajiem šefpavāriem dažādās nominācijās.
2008.gadā festivālu akreditēja atbilstoši Pasaules šefpavāru asociācijas prasībām, tādēļ sacensībās tiek organizētas atbilstoši asociācijas standartiem. Festivāla laureāti ne tikai iegūst medaļas un balvas, bet arī starptautiski akreditētu apliecību.
Sacensības piesaista pavārus no visas pasaules. Šogad tajās piedalījās dalībnieki no Azerbaidžānas, Albānijas, Amerikas, Bulgārijas, Kipras, Ēģiptes, Lielbritānijas, Vācijas, Grieķijas, Izraēlas, Indijas, Mongolijas, Krievijas, Rumānijas, Serbijas, Dienvidkorejas, Turcijas, Uzbekistānas un Latvijas.