Jelgavā Lielupes ūdens līmenis turpina kristies, tomēr joprojām slēgtas daudzas ielas

Jelgavā Lielupes ūdens līmenis turpina kristies, tomēr vēl joprojām slēgtas daudzas ielas, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pilsētas pašvaldībā.

Kopš vakardienas upe atkāpusies vēl par pieciem centimetriem. Jelgavā Lielupes ūdens līmenis šorīt rādīja atzīmi 2,64 metri. Ūdens pamazām atbrīvo arī mazo upju appludinātās teritorijas.

Pagājušajā naktī Pašvaldības policijā nav saņemti izsaukumi, kas būtu saistīti ar plūdiem. Atbildīgie dienesti turpina strādāt pastiprinātā režīmā.

Lai arī ūdens līmenis Lielupē pie Jelgavas turpina kristies, tomēr vēl joprojām slēgtas ir daudzas ielas, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pilsētas Pašvaldības aģentūrā "Pilsētsaimniecība".

Satiksmei vēl arvien slēgti - Būriņu ceļš, Bāra ceļš, Vītolu ceļš, Pasta sala, Zanderu ceļš, Sniega iela un tās pieguļošās ielas, Lediņu ceļš, Kārniņu ceļš, Upes iela, 6.līnija, Staļģenes iela, Uzvaras iela, Lielās ielas gājēju tunelis pie Pasta salas, Slokas iela, Bumbieru ceļš, 5.līnija. Slēgts arī Uzvaras parks.

Satiksmei atvērtas ir Romas iela, Straumes iela, Čakstes bulvāris, Pogu lauku ceļš un daļēji atvērta - Pilssalas iela.

Garozas ielas un Slokas ielas caurtekas ir nosprostotas, lai Lielupes palūdeņi nenopludinātu pieguļošos rajonus. Tērvetes ielas un Uzvaras ielas lietus kanalizācijas sūknētavas ir atslēgtas.

Lietuvas šosejas, Upes ielas, Atmodas ielas, Kalnciema ceļa pretplūdu caurtekas pakāpeniski tiek atvērtas.

Svarīgākais