NEKAUNĪGI: Nekrietni cilvēki pagalmā nozāģē un nozog egli; meklē vainīgos

© facebook.com/ Nelda Mikanova

Par spīti tam, ka Ziemassvētku laiks parasti tiek raksturots kā mierīgs un sirsnīgs laiks, kādu ģimeni Jēkabpils pusē nepatīkami pārsteigusi nekrietnu cilvēku rīcība.

Kamēr daļa no mums eglīti, ko izrotāt svētku laikā iegādājas tirdzniecības vietā, vai atrod mežā, tikmēr kādi nekauņas Jēkabpils centrā pamanījušies eglīti nozagt pat no kādas mājas pagalma.

Ieraksta autore sociālajā tīklā facebook raksta: "Ir Ziemassvētku laiks. Laiks, kad ikviens cenšas kādam citam izdarīt ko labu, pasacīt, kādu mīļu vārdu, kā arī paši cenšas kļūt labāki, gaišāki un mācīties piedošanas mācību, piedodot visiem tiem, kas darījuši pāri gan ar vārdiem, gan citādi...Šodien mani un manus mīļos nošokēja mūsu sabiedrība, pareizāk sakot - atsevišķu cilvēku (drīzāk es vēlētos teikt necilvēku) rīcība. Šodien devāmies uz savu dārzu izrotāt sudrabeglīti, kas kopīgi stādīta, lolota un priecējusi, bet mūsu eglītes vietā atrādām tukšumu! Mūsu skaistā eglīte nozāģēta un nolaupīta."

Sieviete arī norāda, ka bezkauņām nav traucējis itin nekas - nedz tas, ka māja atrodas iežogotā teritorijā, nedz tas, ka sudrabeglīte atradās dārza vidū, nedz tas, ka tas ir Jēkabpils pilsētas centrs.

Sieviete informē, ka par notikušo šobrīd ir uzsākts kriminālprocess, bet ja kāds ir ko redzējis, lūdzu ziņojiet par redzēto, lai varam atrast vainīgās personas un saukt pie atbildības. Ikvienam, kuram ir informācija par notikušo, lūgums to paziņot sociālā tīkla facebook ieraksta autorei šeit.

Svarīgākais