SKUMJŠ STĀSTS: Šis varētu būt mazās sunītes pēdējais gads

© Tukuma dzīvnieku patversme/Facebook

Tukuma dzīvnieku patversme dalījusies ar skumju stāstu par kādu suņu "večiņu", kura dzīves nogalē pamesta.

"Iespējams, ka šie varētu būt pēdējie mazās Kukažiņas Ziemassvētki. Ļoti smaga un nospiedoša sajūta, kad patversmē nonāk slims un vecs sunītis. Tevi pārņem tāda nolemtības sajūta, saprotot, ka nedz jaunību, nedz veselību nevar nopirkt ne par kādu naudu," iesākas skumjais Kukažiņas stāsts Tukuma dzīvnieku patversmes Facebook lapā.

Lai sunīti nofotografētu, viņai palīdzēs iekārtoties krēslā. Kukažiņa nav pareizi barota un tādēļ palikusi bez spalviņas, pakaļkājiņas ļogās, jo sāp locītavas, bet sunīte ir cīnītāja un ejot cenšas turēties braši! Omiņa sver tikai pāris kilogramus. "Mēs tik ļoti gaidām to, jo Kukažiņai vajadzīgas mājas un mīlošs cilvēks līdzās! Lai cik ilgs laiks atvēlēts mīļajai Kukažiņai, viņai tas jāpavada mierā, mīlestībā, sunīte nedrīkst bēdāties un skumt!" vēsta ieraksts.

Tukuma dzīvnieku patversmes ziedošanas tālrunis: 90006089

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.