PALĪDZI: Radi un bērnu tēvs jauno māmiņu ir atstājuši vienu

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

"Palīdzēsim viens otram" savā Facebook lapā raksta, ka saņemts palīgā sauciens no kādas sievietes, kura viena audzē divus bērnus.

Pēc līdzcilvēku palīdzības vērsusies kāda divu bērnu māmiņa, kurai atvases jāaudzina pašai. "Raujos viena pati, jo radi "aizgriezās" un draugs (bērnu tēvs) to pašu uzzinot, ka gaidu otru bērnu. Ienākumi ir bērnu naudiņa ar kuru apmaksāju visus rēķinus un pērku pārtiku. Nekad neko tādu neesmu prasījusi. Gāju uz sociālo dienestu uzzināt par maznodrošināto vai trūcīgo statusu. Taču to nepiešķīra - mēģināšu iet otro reizi. Varbūt šoreiz paveiksies. Bet ļoti ir nepieciešamas drēbītes gan meitiņai , gan dēliņam. Šobrīd meitiņai ir 6 gadi (drēbēm izmērs ir 122/128 cm un apaviem 28/29. izmērs ) un dēliņam decembrī apritēs 3 mēneši (drēbītes 62. izmērs). Man pašai ir XS/S izmērs drēbēm un 36. izmērs apaviem," raksta "Palīdzēsim viens otram".

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais