SKUMJI: Saimnieki atbrīvojas no slimas suņu meitenes; patversme centīsies dzīvniekam palīdzēt

© Tukuma dzīvnieku patversme/Facebook

Tukuma dzīvnieku patversmē nonākusi smagi slima suņu meitene par kuru saimnieki vairs nevēlas rūpēties, jo uzskata, ka dzīvnieks ir neārstējams.

Šajā nedēļas sākuma Tukuma dzīvnieku patversmē nonāca kāda suņu meitene, kuru uz patversmi atveda tās saimnieki. "Nemeklēsim vainīgo, bet meklēsim risinājumu, kā palīdzēt sunītei izveseļoties!

Nezināšana, nevēlēšanās, ārsta nekompetence, vienaldzība... iespējamie iemesli, kuri sunīti noveda līdz šādam stāvoklim. Tagad sunīte nav vajadzīga un atdota patversmei, jo nevarot viņu izārstēt...," vēsta patversmes ieraksts sociālajā tīklā Facebook.

Patversme kopā ar vetārsti cer dzīvnieku izārstēt. Suņu meitenei nepieciešams veiks asins analīzes, lietot šampūnu niezes un iekaisuma mazināšanai, speciālas potes, kas mazinātu iekaisumu, niezi un alerģisku reakciju un pietiekams uzturs. Lai to paveiktu nepieciešams līdzcilvēku atbalsts.

Biedrības ziedojuma konts
DzAB „Dzimuši, lai dzīvotu”
Reģ nr. 40008202251
LV 43 UNLA 0050 0206 13547

Biedrībai ir sabiedriskā labuma statuss, kas dod iespēju ziedotājiem saņemt nodokļu atmaksu, gan juridiskām personām, gan privātpersonām.

Ziedojuma konts:
IK ''Čivava''
SEB Banka AS
Reģistrācijas nr. - LV40002101957
Swift kods - UNLALV2X
Konta nr. - LV19UNLA0050015115437
Adrese - Tukums, Lauku iela 40-2, LV-3101

Telefons: 90006089

Ziedojumiem caur Paypal piesaistītais e-pasts: simonasisi@inbox.lv

Avots

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.