PALĪDZAM: 86 gadus veca kundze pārdzīvo, nespējot atgriezties mājās

© Ekrānšāviņš, "Degpunktā"

Nespējot noskatīties, kā pārdzīvo 86 gadus vecā vecmāmiņa, mazdēls Jānis cenšas kundzei atgriezt mājas, kuras pirms nepilna mēneša nodega, vēsta raidījums "Degpunktā".

Raidījums novembra beigās vēstīja, ka Vecumnieku pagastā nodega sirmgalves mājas. Ugunsnelaime nežēloja neko, bojā gāja pat Zigrīdas kundzes mīļais kaķēns.

Mazdēls Jānis ir apņēmības pilns palīdzēt vecmāmiņai atgriezties mājas. Kā vēsta "Degpunktā", kundze ir ietiepīga dāma un vēlas dzīvot vietā, kur ir uzaugusi. Mazdēls lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai uzlabotu dzīvojamo vagoniņu, kurā plānots kundzei apmesties.

Ja ir iespēja palīdzēt Zigrīdai, sazinieties ar Jāni pa tālruni 28290406, kā arī ziedojot naudu dzīvojamā vagoniņa uzlabošanai.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais