SKUMJI: Zaglis bez sirdsapziņas nozog trūcīgajiem paredzētos ziedojumus

Attēlam ilustratīva nozīme © Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency

Biedrība "Sirdsdegsme+" savā Facebook lapā ziņo, ka kāds nozadzis biedrības vāktos līdzekļus trūcīgām ģimenēm un senioriem.

"Paldies, Tev, dārgo Zagli. Šī naudiņa, kuru Tu paņēmi bija domāta, lai mēs spētu uzdāvināt ģimenēm skaistus šos jaukos svētkus, Ziemassvētkus, lai mēs varētu sataisīt kādu dāvaniņu un apciemot sirmos cilvēciņus, kuri ļoti priecājās par katru kas ierodas ciemos. Ja, TU, nezini tad esam biedrība “Sirdsdegsme+”, kuras mērķis ir veicināt izglītotas, aktīvas, veselīgas, sabiedrībai noderīgas ģimenes veidošana. Palīdzam un atbalstam trūcīgās ģimenes kurās aug bērniņi, rīkojam šīm ģimenēm pasākumus, kuri tiek rīkoti par šiem ziedojumiem, ko TU nekaunīgi atļāvies paņemt. Jā, un plānots bija arī šogad uztaisīt krāšņu Ziemassvētku pasākumu, iepriecināt mazās sirsniņas ar ko jauku un skaistu.

Bet tagad? Tagad mums ir tikai 0.12 centi ko TU mums esi atstājis. Kā TEV vispār cēlās roka ko tādu izdarīt??? Tā jau ir ZAGLIM nav robežas, nav sirdsapziņas, nav nekā svēta.

ZAGLI, ja tev tiešām iet tik grūti, ka ķeries jau klāt pie šādām lietām, nu atnāc pie mums uz Sirdsdegsmi, parunāsim un gan jau kopīgiem spēkiem atradīsim izeju...!" vēsta ieraksts biedrības Facebook lapā.

"Pēc nepatīkamās dienas, 8.decembrī, kad biedrībai tika nozagta visa ziedojumu naudiņa, aicināts ikviens atbalstīt un palīdzēt, lai kopīgiem spēkiem tomēr varētu sarūpēt dāvaniņas trūcīgām ģimenēm, kurās aug bērniņi, daudzbērnu ģimenēm kā arī sarūpēt saldumu - veselības grozu un apciemot vientuļos pensionārus," raksta Ilze Sakne.

Ziedot var pie uz vietas biedrībā “Sirdsdegsme+”, Lēdurgas pagasts, Krimuldas novads. Ziedot var jebko, kas noderētu ģimenēm ar bērniem un saldumu - veselības grozam pensionāriem.

Jautājumu gadījumā var rakstīt personīgi Ilzei Saknei uz Facebook, vai zvanīt - 26260963.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais