Māte izmisumā: Bērns nespēj nonākt mājās, jo saplīsis autobuss un citu nedomā nosūtīt

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Raidījums "Bez Tabu" ziņo par kādu gadījumu Kurzemes pusē, kur kāda bērna māmiņa neizprot "Liepājas autobusa parka" darbinieku rīcību, atstājot bērnus ceļa malā salstam.

Raidījums saņēma vēsti no kādas bērna mātes, kura ziņoja, ka sakarā ar saplīsušu autobusu reisā Talsi-Kuldīga-Aizpute-Liepāja, netiek nodrošināts jauns autobuss, līdz ar to bērni nevar nokļūt mājās. Autobusam bija jāatiet no Kuldīgas autoostas plkst. 15:00.

"Raksta Jums satraukta mamma, kura šodien savu skolnieku tā arī nesagaidīja atgriežamies no skolas satiksmes autobusa pieturā, jo konkrētais autobuss, kas katru dienu ir kursējis noteiktajā laikā, tā arī nekursēja. Bērns man zvana, un saka, mammīt, šodien autobuss nebūs, jo esot pie kases tā atbildēts, autobuss nebūs, varat negaidīt to! Galvā simts un viena doma, ka mans bērns mājup tiks. Konkrētāk iet runa par ”Liepājas autobusa parka” attieksmi pret klientiem, pasažieriem. Sazvanot Liepājas autobusa parka dispečeri, uz jautājumu, kāpēc šodien autobuss nekursē, atbildi saņemu: Saplīsis, jā, šodien autobuss nekursēs," vēstulē raidījumam sašutumu pauž māte.

Autoostas dispečere satrauktajai mātei norādījusi, ka par šādu gadījumu tracis nav jāceļ. "Esmu šokā par šādu attieksmi no "Liepājas autobusa parka" puses, attiecībā pret konkrētiem pasažieriem, kurus atstāja salstošus ceļa malās, pieturās, autoostās. Tai skaitā skolēnus, kuri katru dienu mēro ceļu uz un no skolas, kas atrodas Kuldīgā," norāda māte.

Liepājas autobusu parks” valdes priekšsēdētājs Māris Ārbergs norāda, ka diemžēl nav bijusi iespēja nodrošināt papildreisu un reiss tika atcelts. "Minēto sarunu ar dispečeri mēs pārbaudīsim. Atvainojamies pasažieriem par sagādātajām neērtībām,” raidījumam Bez Tabu atklāj uzņēmuma priekšsēdētājs.

Svarīgākais