PALĪDZI: Māmiņai ar mazuli jāiekārto dzīvoklis un jātiek vaļā no pelējuma sēnītes

© Caur Visām Grūtībam Kopā/Facebook

Facebook lapa "Caur Visām Grūtībam Kopā" lūdz atdaukties cilvēkus palīdzēt kādai māmiņai, kura ievākusies jaunā miteklī, taču tajā pašlaik nav iespējams komfortabli uzturēties.

Facebook lapa ziņo, ka māmiņa no Liepājas lūdz palīdzību - saņemts dzīvoklis, taču nepieciešams remonts un mēbeles. Tāpat miteklī ir jācīnās ar pelējuma sēnīti.

"Pelējums kaitīgi ietekmē bērna veselību (ir izziņa no ārsta). Lai ģimene varētu sākt dzīvoklī remontu, ir nepieciešams: lamināts - 19.50 kvadrātmetri, sēnītes iznīcinātāju, drēbju skapi, virtuves skapīšus, tapetes istabai, tās platība ir 19.50 kvadrātmetri, tapetes virtuvei un koridoram - kopā 14 kvadrātmetri - , grīdas siltinātāju, kas tiek klāts zem lamināta, starpistabu durvis (augstums 206 un platums 93), linoleju virtuvei (10 kvadrātmetri), lustru istabai," vēsta ieraksts.

Par lietām, kas nepieciešamas, līdzi var sekot šeit!

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais