PALĪDZĒSIM: Vairākām grūtniecēm nepieciešamas sadzīvē noderīgas mantas

© F64

Facebook grupā "Palīdzēsim viens otram" publicēts aicinājums palīdzēt vairākām grūtniecēm.

"Ir nepieciešama palīdzība māmiņai-grūtniecei ar 3 bērniem no Priekules! Nepieciešamās lietas būtu boileris un malka, kā arī gaidāmajam mazulim (meitenītei) drebītes, gultiņa, pamperi! Vecākā meitiņa 4,5gadi 98/104cm, apaviņiem 25/26 izm. Puika 2,3 gadi 86/92cm, apaviem 23/24 izm.
Meitiņa 1.3 gadi 80/86, apaviem 20/21! No Liepājas uz Priekuli sarūpētās lietas plānojam nogādāt 28.11. (pirmdien pēc 18:00)," raksta Dzeison Kler.
Savukāt Sandra Mājas vēsta: "Māmiņai no Valmieras pēc mēneša dzims bērniņš - meitenīte!! Diemžēl bērna tēvs ir izvēlējies vieglāko ceļu un pametis sievieti!! Māmiņa ir nobažījusies, kad nav sagādāts pūriņš un gultiņa, lai sagaidītu savu atvasīti!! Ja vēlies palīdzēt, raksti!! Palīdzēsim kopā!"
"Cau visām grūtībām kopā" raksta: "Viena māmiņa no Liepājas lūdz palīdzību. Saņēma dzīvokli, bet tajā daļēji ir vajadzīgs remonts un mēbeles. IR ĻOTI NEPIECIEŠAMS PELĒJUMA SĒNĪTES IZNĪCINĀTĀJS. Pelējums kaitīgi ietekmē bērna veselību (ir izziņa no ārsta) Lai ģimene varētu sākst dzīvoklī remontu, ir nepieciešams: lamināts -19.50 kvadrātmetri, sēnītes iznīcinātājs, drēbju skapis, virtuves skapīši, tapetes istabai, tās platība ir --19.50 kvadrātmetri, tapetes virtuvei un koridoram kopā --14.kvadrātmetri, grīdas siltinātājs, kas tiek klāts zem lamināta, starpistabu durvis-(augstums 206 un platums 93), linolejs virtuvei -10 kvadrātmetri, lustra istabai. Būsim ļoti pateicīgi par jebkura veida palīdzību. Iepriekš visiem liels paldies!!!!"
Edijs Pipars: "Ir vajadzīga palīdzība māmiņai, kura pati vienmēr palīdz citiem nelaimē nonākušiem. Diemžēl dzīvē iegrozījies savādāk. Viņai ir nepieciešamas šadas lietas. Viņai gaidāma drīzumā meitiņa. Nepieciešami rati, drēbītes jaundzimušam, pamperi jaundzimušam, vanniņa. Tas būtu tas primārākais. Māmiņa ir no Lielvārdes. Privāti nosūtīšu kontaktus."