APBRĪNOJAMI: Vīrietis tiek cauri sveikā smagā avārijā uz Jelgavas šosejas

Attēlam ilustratīva nozīme © F64

Kā iepriekš vēstīts, otrdien uz Jelgavas šoseja notika smaga vairāku automašīnu sadursme, kurā iesaistītas trīs automašīnas. Avārija pirms krustojuma ar Branku ceļu uz laiku bloķēja satiksmi uz Jelgavas šosejas.

Raidījums "Degpunktā" ziņo, ka otrdienas rītā uz Jelgavas šosejas notika frontālā sadursme. Tajā cieta trīs automašīnas, bet astoņus cilvēkus nogādāja slimnīcā. Uz notikuma vietu steidzās vairākas neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes.

Raidījums ziņo, ka notikuma vietā glābējiem palīdzējuši citi autovadītāji palīdzējuši pārkrāmēt no piekabes uz ceļa izbirušās metāla konstrukcijas, kas nosprostojušas ceļu pie cilvēkiem busiņā.

Pirmās brigādes uz Rīgu nogādāja smagāk cietušos vīriešus, kuri pārvietojās ar Polijā reģistrētu automašīnu. Viņi pārdzīvoja frontālu sadursmi ar pretim braucošo busiņu un saņēma spēcīgu vieglās automašīnas bagāžas nodalījumā vestās kravas triecienu.

Tāpat slimnīcā nonākuši vairāki ar busiņu braucošie cilvēki. Traumas ir dažādas, taču viena vīrieša veiksme bijusi apbrīnojama. Viens no busiņa pasažieriem avārijas brīdī izsviests no auto, taču piezemējies ceļmalas kupenā.


Latvijā

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir izsludinājusi iepirkumu par Biķernieku kompleksās sporta bāzes tuneļa pārbūvi un būvju demontāžu, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Svarīgākais