SKUMJI: Dzīvnieku patversme sašutusi par cilvēku cietsirdību

© Tukuma dzīvnieku patversme/Facebook

Tukuma dzīvnieku patversme pauž nožēlu par cilvēku cietsirdību pret dzīvniekiem, ko pierāda kādas kaķenītes stāsts, kura nonākusi patversmē.

Acīmredzot dzīvniekam nav vērtības, bijušo saimnieku izpratnē, raksta patversme. Jauntukumā nedēļu sētā sēdēja kaķenīte. Ap kaklu briljantiem rotāta kakla siksniņa. Dzīvniekam piemetušās blusas par spīti vēsajam laikam. Ciešāk aplūkojot kaķenīti var saskatīt, ka tās rados ir bijis siāmietis.

Tagad kaķenīte tikai ēd un guļ, jo atrodas beidzot siltumā, apkurināmajā kaķu namiņā un ēd labu barību, kuru patversmei palīdz iegādāties labi un sirsnīgi cilvēki. Atbalstīt patversmi var piezvanot pa tālruni 90006089.

Vai šis gadījums nav kārtējā liecība par cilvēku bezatbildību, vienaldzību un nodevību...prātā ataust kāda lasīta frāze...atdodam labās rokās skaistu, mīļu kaķēnu. Diez vai kaķēna dāvātājs ir paredzējis,šādu stāsta nobeigumu un patversmes būri, jautā Tukuma dzīvnieku patversme.

Avots

Latvijā

“Bērni vasarā trīs mēnešu laikā ne tikai aizmirst lielāko daļu no mācību materiāla, bet arī zaudē ieradumu mācīties,” bērnus uzskatot par neattīstītām būtnēm, portālā “Manabalss.lv” parakstu vākšanu uzsācis kāds Pjotrs Kurtukovs, aicinot atteikties no vasaras brīvlaika trīs mēnešu garumā, tā vietā atstājot brīvdienas no 15. jūnija līdz 31. jūlijam. Viedokļi par to ir dažādi.

Svarīgākais