ŠAUSMAS: Nezināms vīrietis vajā divus bērnus Liepāja

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Trešdien, 9.novembrī, Pašvaldības policija saņēmusi izsaukumu uz kafejnīcu "Marcipāns", kur palīdzība bijusi nepieciešama diviem 2003.gadā dzimušiem zēniem, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Abus zēnus izsekojot kāds nepazīstams vīrietis, informē Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāve Ineta Mikute.

Izsaukumu uz kafejnīcu "Marcipāns" likumsargi saņēmuši ap pulksten 16.25, pastāsta I.Mikute. Notikuma vietā viņus sagaidījuši divi 2003.gadā dzimuši zēni. Nākot no skolas, pusaudžiem garām esot pagājis vīrietis un tā dīvaini noskatījies,vēsta "liepājniekiem.lv". Pēc tam vīrietis sācis sekot.

Zēni skrējuši un arī vīrietis sācis skriet. Zēni glābjoties ieskrējuši kafejnīcā un par notikušo informējuši kafejnīcas darbinieces, kuras arī izsaukušas policijas darbiniekus. Vīrietis vēl kādu laiku skatījies pa kafejnīcas logu un tad aizgājis.

"Pašvaldības policijas darbinieki kopā ar zēniem apsekoja tuvāko apkārtni, taču aizdomīgo vīrieti atrast neizdevās," norāda I.Mikute. Tā kā paši vecāki pēc bērniem nevarēja ierasties, abus zēnus dzīvesvietās nogādājuši likumsargi.

Latvijā

Šonedēļ tika izziņots mazskaitlīgs gājiens no Saeimas uz Ministru kabinetu, lai protestētu pret pensiju plānu izmaiņām. Jautājums, vai akcijas jēga bija vērsta uz to, lai nākotnē piešķiramās pensijas būtu nevis lielākas, bet gan mazākas, vai tomēr Vecrīgā TV kameru priekšā notika domubiedru vingrināšanās politiskajās aktivitātēs, vai ar gājiena palīdzību tika aizstāvētas kredītiestāžu biznesa intereses?

Svarīgākais