UZMANĪBU: Preiļos turpinās meklēt pazudušo 25 gadus veco Andri

© bezvests.lv

Biedrība Bezvēsts.lv ziņo, ka sestdien, 19. novembrī, plānots meklēt bezvēsts pazudušo 25 gadus veco Andri Semjonovu.

Vīrietis šī gada 1.aprīlī izgāja no mājām Preiļos, Andreja Upīša ielā 5 un līdz šim nav atgriezies un nekādu ziņu par sevi nav devis. Zināms tikai tas, ka pazušanas dienā pl. 14:15 atprasījies no darba, tajā pašā laikā viņu redzēja veikala pārdevēja. Līdzi pazudušajam bija mobilais telefons un pelēka mugursoma.

PAZĪMES: Augums - 180 cm, gaiši mati, smalkas miesas uzbūves. Bija ģērbies pelēkās sporta biksēs, tādas pašas krāsas sporta jakā un tumši zilā vējjakā ar uzrakstu "Everlast". Kājās bija sarkani-balti sporta apavi. Brīvi runā latviešu, krievu un angļu valodās.

Pēc palīdzības Bezvests.lv vērsās pazudušā brālis. Meklēs Bezvests.lv brīvprātīgo grupa no Daugavpils.

Visiem, kas vēlas pievienoties un palīdzēt meklēšanā, paziņojam precīzas pulcēšanās vietas koordinātes:
https://www.google.lv/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x46c27b5f1…

Tikšanās vieta: Pulksten 9:30 šeit, Preiļos - pretī nepabeigtai mājai. Tālrunis kontaktiem: 25868049

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais