FOTO: Briesmīgos apstākļos dzīvo ģimene ar trim maziem bērniem; lūdz palīdzību

© Labdarības lapa/Facebook

"Labdarības lapa" raksta par kādu ģimeni, kura dzīvo briesmīgos apstākļos un ar bailēm gaida auksto ziemu.

Jēkabpils novadā dzīvo kāda ģimene, kurā aug trīs bērni - 8 mēnešus vecs zīdainis, 3 un 4 gadus veci bērni. Ģimenes galvenais apgādnieks zaudējis darbu un saimi cenšas nodrošināt, strādājot mežā. Ienākumi palīdz nosegt rēķinus.

Ģimenei ir piešķirts trūcīgās ģimenes statuss, taču iestājoties aukstajam laikam, ģimeni satrauc ne viena vien bēda. Dzīvesvieta ir skumjā paskatā - divistabu dzīvoklis nekad nav piedzīvojis pārvērtības, visi pieci ģimenes locekļi ir saspiedušies vienā istabā, sienas un grīdas rotā izdrupuši caurumi un plaisas, siltums telpās neturās, lai cik intensīvi netiktu kurināts, sienas pelē mitruma dēļ, elektrības kontakti nedarbojas, vannasistabā ir sabrukusi grīda, un praktiski nav izmantojama.

Kaimiņi ver savas mājas durvis, lai vismaz varētu ģimene nomazgāties. Lai ģimene ar 3 maziem bērniem šos svētkus un turpmāko laiku sagaidītu siltumā, būtu ļoti nepieciešami dažādi materiāli, kas uzlabotu dzīvokļa vispārējo stāvokli!

Ziedot materiālus remontdarbiem iespējams "Labdarības lapas" noliktavā Līksnas ielā 9, Rīgā

Kā arī, ģimeni iespējams atbalstīt ar finansiālu atbalstu:

Rekvizīti:
Swedbank
Biedrība “Labdarības lapa”
Reģ.nr. 40008229453
Adrese: Plūmju iela 13, Rīga, LV-1029
SWIFT kods: HABALV22
Konts LV82HABA0551039185377

Paypal: labdaribaslapa@gmail.com

Pamatojums: Remontam, ģimenei no Jēkabpils novada

Avots

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais