SIRSNĪGI: Māmiņa pateicas glābējiem par dēliņa izglābšanu

© F64

Portāls "liepājniekiem.lv" publicējis aizkustinošu stāstu par kādu māmiņu, kura pateikusies glābējiem par nesavtīgo rīcību un palīdzību.

"Kurzemes Vārdā" vērsās jaunā māmiņa Ivita Lejmalniece, kura vēlējās pateikties ugunsdzēsējiem glābējiem par palīdzību sarežģītā situācijā.

"Pirmdienas rītā sagadījās tā, ka es uz mirkli izgāju no dzīvokļa, lai pie durvīm sagaidītu draudzeni. Tā kā laukā ir auksts laiks, aizvēru durvis, lai aukstums nenāk iekšā telpās. Pat nedzirdēju, ka mans mazais puika Deivids, kuram 21. oktobrī palika divi gadiņi, pienāca pie durvīm. Tik dzirdēju, ka durvis aizslēdzas. Man sākās panika, jo nezināju, ko šādā brīdī darīt. Centos dēlēnam iestāstīt, lai viņš atslēdz durvis vai atver logu, bet nekas nesanāca," pārdzīvotajā dalās jaunā māmiņa Ivita, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Satrauktā māmiņa piezvanījusi glābšanas dienestam un pēc dažām minūtēm palīdzība jau bija klāt. "VUGD pārstāvji atvēruši logu pat to nesabojājot," priecājas Ivita. Glābēji arī sievietei neko nav pārmetuši, bet tā vietā puisēnam piedāvājuši apskatīt ugunsdzēsēju auto.

Latvijā

No šodienas līdz mēneša beigām daudzviet pasaulē debesīs būs labi redzama spožā Čučiņšanas-ATLAS komēta, un Latvijā tā būs novērojama ar neapbruņotu aci vakaros no plkst.19 zemu pie horizonta rietumu, vēlāk dienvidrietumu pusē,  informē Latvijas Astronomijas biedrība (LAB).

Svarīgākais