PIEVIENOJIES: Labdari sāk sarūpēt Ziemassvētku dāvanas bērniem ar garīgo atpalicību

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Facebook grupa "Palīdzēsim viens otram" aicina sākt domāt par Ziemassvētku dāvanām aprūpes centra bērniem ar garīgo atpalicību.

Lai sagādātu prieku Ziemassvētkos bērnus aprūpes centra "Baldone" iemītniekiem - aptuveni 140 bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem ar garīgo atpalicību, biedrība "Labdarības lapa Snowflake" sadarbībā ar Facebook labdarības organizāciju "Palīdzēsim viens otram" un muzikāli izklaidējošo klubu "9.Vilnis", rīko akciju "Shoe box", kurā par labo rūķi, sarūpējot dāvanas, var kļūt ikviens.

Aprūpes centra iemītniekiem noderēs gan gardas, gan praktiskas dāvanas, sākot no saldumiem (izņemot cietās ledenes, kas rada aizrīšanās risku) līdz spēlēm, grāmatām, kancelejas precēm un adījumiem, kas sasildītu aukstās ziemas dienās - zeķēm, cimdiem utt.

Mīļi tiks gaidīts ikviens, kurš vēlas iepriecināt šos cilvēkus. Sīkāku informāciju var saņemt telefoniski, zvanot Ilonai (20569484) vai Edijam (25750076). Ja ir iespēja, tad Cēsīs arī var nodot sarūpēto dāvaniņu Sandrai (26621681), vēsta labdarības lapas ieraksts.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais