Apgrūtināti braukšanas apstākļi pa daudziem valsts galvenajiem autoceļiem Latgalē

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa daudziem valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Latgalē, kā arī Zemgalē un Kurzemē.

Šo ceļu brauktuves ir sniegotas un apledo, tāpēc tās tiekot tīrītas un apstrādātas ar pretslīdes materiāliem.

Valsts vietējos autoceļus klāj piebraukts sniegs un apledojums, uzturēšanas darbu ietvaros tiekot nodrošināta to caurbraucamība un fragmentāra pretslīdes apstrāde, jo uz šiem ceļiem esot neliela satiksmes intensitāte un tie tiek apsaimniekoti saskaņā ar zemākajiem ceļu uzturēšanas līmeņiem.

Tuvākajā diennaktī saglabāsies apledojuma veidošanos uz brauktuvēm veicinoši laika apstākļi, tāpēc "Latvijas valsts ceļi" lūdz autovadītājus izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un atcerēties, ka ceļu ziemas uzturēšanas līmenis uz dažādas nozīmes ceļiem būtiski atšķiras.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais