Uz Tīnūžu – Kokneses šosejas fiksēts kārtējais antirekordists

© Facebook

Arī šodien fiksēts antirekordists: jaunietis ar BMW pa Tīnūžu – Kokneses šoseju traucas ar 180 kilometriem stundā, facebook ziņo Valsts policija.

Šodien, 3. maijā, ap pulksten 15.00 Ceļu policijas Speciālo uzdevumu nodaļas policisti autoceļa Tīnūži - Koknese 34. kilometrā pamanīja automašīnu BMW, kas traucās lielā ātrumā Rīgas virzienā. Likumsargi konstatēja, ka transportlīdzekļa vadītājs vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, traucās ar 180 km/h lielu ātrumu.

Steidzīgais šoferis tika apturēts un Ceļu policisti konstatēja, ka transportlīdzekļa vadītājs ir kāds 1996. gadā dzimis jaunietis. Pārgalvīgajam šoferim par šādu ātruma pārsniegšanu var piemērot naudas sodu no 360 līdz 480 eiro un atņem transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz sešiem mēnešiem.

Policija atgādina, ka šāda pārgalvīga transportlīdzekļa vadīšana var apdraudēt ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī apkārtējo cilvēku dzīvību.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais