Ventspilī notiks Vecgada skrējiens

31.decembrī Ventspilī notiks ikgadējais Vecgada skrējiens, informē pašvaldība.

Sacensību starts tiks dots plkst.12 olimpiskā centra "Ventspils" stadionā.

Skrējienā aicināts piedalīties ikviens neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs izvēlēties sev piemērotu distanci - no viena līdz pieciem kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm trīs kilometri un vīriešiem pieci kilometri.

Dalībnieki skrējienam varēs pieteikties 31.decembrī no plkst.11 olimpiskā centra "Ventspils" basketbola hallē.

Katrs dalībnieks saņems dalībnieka karti, kurā varēs atzīmēt noskrieto distanci un tajā pavadīto laiku. Pēc skrējiena dalībnieki varēs baudīt karstu tēju, kā arī izmantot olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles dušas.

Vecgada skrējienam ir sava vēsture, kuru pirms vairāk nekā 20 gadiem aizsāka vieglatlētikas trenera Andreja Dogadova grupas audzēkņi.

Ar katru gadu skrējiens gūst aizvien lielāku popularitāti, pulcējot vairāk nekā 100 dalībnieku. Vecgada skrējienā piedalās ne tikai ventspilnieki, bet arī skrējēji no tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām - Kuldīgas, Talsiem, Rīgas un Bauskas.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.