Iecavā mašīna notriec velosipēdistu

© F64

Iecavas novadā, uz vietējā autoceļa Bauska-Lambārte, kāda velosipēdiste bija neuzmanīga nogriežoties un izraisīja sadursmi ar automašīnu, kā rezultātā savainojās.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka negadījums notika vakar ap plkst.12, kad uz autoceļa Bauska-Lambārte sieviete, kas dzimusi 1970.gadā, vadot velosipēdu pa ceļa vidu, nepārliecinājās par manevra drošību un, strauji griežoties pa labi, aizšķērsoja ceļu tuvu braucošai automašīnai "VW Sharan" ar piekabi "Tiki Treiler", kā rezultātā izraisīja sadursmi.

Velosipēdiste ar miesas bojājumiem tika nogādāta Jelgavas pilsētas slimnīcā, kur viņai sniegta medicīniskā palīdzība, pēc kā sieviete palaista mājās.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.