Ķīlim nav uzkrājumu un vērienīgu parādsaistību

Izglītības un zinātnes ministram Robertam Ķīlim nav uzkrājumu un vērienīgu parādsaistību, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija, stājoties ministra amatā 25.oktobrī.

Ķīlim pieder dzīvoklis Rīgā, kā arī zeme, dzīvojamās un nedzīvojamās mājas Brantu pagastā. Viņam pieder 34% kapitāla daļu uzņēmumā "Analītisko pētījumu un stratēģiju laboratorija" 667 latu vērtībā.

Ministram nav skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumi.

Savukārt parādsaistības ir 8261,6 eiro apmērā. Ķīlis ir galvojis par dēla kredītu "Swedbank", kas ņemts mācībām 2008.gadā.

Ķīlis ir pasniedzējs Latvijas Universitātē, "Analītisko pētījumu un stratēģiju laboratorijas" pētnieks, Sabiedrības integrācijas fonda padomes loceklis un Rīgas Ekonomikas augstskolas asociētais profesors.

Latvijā

Kas notiks ar šobrīd pustukšo Rīgas brīvostu un citām Latvijas ostām; vai patiesi ostās jāsāk būvēt dārgi elitārie dzīvojamie rajoni un biroju telpas; kādēļ mēs labprātīgi atsakāmies arī no sankcijām nepakļautām kravām un cik saprātīgi rīkojamies naudas pelnīšanā – “Neatkarīgās” saruna ar Rīgas brīvostas bijušo pārvaldnieku Leonīdu Loginovu.

Svarīgākais