No LSDSP Saeimas ārkārtas vēlēšanās startēs 54 deputātu kandidāti

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) otrdien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniedza deputātu kandidātu sarakstus 11.Saeimas vēlēšanām.

Saeimas ārkārtas vēlēšanās balotēsies 54 LSDSP pārstāvji.

Rīgā līderi ir Aivars Timofejevs, Diāna Jakubovska, Margarita Krauča, Dagnis Reinsons un Jānis Ozers. Rīgas sarakstā ir 20 kandidātu.

Vidzemē pirmais numurs ir ārstam Mārim Pļaviņam, tālāk seko Ilga Ozoliņa, Aigars Krīgalis, Aigars Orups un Ivans Pavlovskis. Vidzemē partija pieteikusi desmit kandidātu.

Latgalē ar pirmo numuru startēs viens no LSDSP līderiem Jānis Dinevičs. Saraksta līderi ir arī Andrejs Zagorskis, Malda Kristovska, Henriks Miglāns un Daina Pliča. Sarakstā šajā vēlēšanu apgabalā ir astoņi kandidāti.

Arī Kurzemē pieteikti astoņi kandidāti, līderi būs Ilga Vitāle, Valdis Dīriņš, Laila Balga, Laimdota Zeberkste un Arvīds Kinstlers.

Savukārt Zemgales pirmais piecnieks ir Guntis Jankovskis, Jānis Čevers, Inga Fišere, Valdis Arcimovičs un Valērijs Gabrāns. Arī šajā apgabalā startēs astoņi kandidāti.

LSDSP uz 10.Saeimu startēja apvienībā "Atbildība – sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība" kopā ar partijām "Mūsu zeme", Sociālā taisnīguma partija un "Latvijas Atmoda", taču parlamentā pārstāvniecību neieguva.

Latvijā

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.