Šlesers rīt balsos par Bērziņu

Apvienības "Par labu Latviju" deputāts un līderis Ainārs Šlesers Valsts prezidenta vēlēšanās balsos par Andri Bērziņu.

Viņš novēlēja veiksmi pašreizējam prezidentam Valdim Zatleram nākamajās Saeimas vēlēšanās un pauda pārliecību, ka tandēms "Zatlers-Bērziņš" varētu daudz palīdzēt Latvijai.

"Ir nepieciešams cilvēks, kurš spētu nodrošināt, lai izpildvara strādātu tā, kā tas ir solīts Latvijas sabiedrībai. Uzskatu, ka Latvijai nepieciešams līderis, kurš spējīgs nodrošināt to, ka valsts var veiksmīgi attīstīties, kurš varētu iedvesmot tautu, esmu nolēmis atbalstīt Valdi Zatleru, bet kā nākamo Ministru prezidentu," trešdien pavēstīja Šlesers.

Viņš uzskata, ka Andris Bērziņš būs labs Valsts prezidents un "tandēms Zatlers–Bērziņš" varēs daudz ko palīdzēt Latvijai un būs ārkārtīgi nozīmīgs.

Balsojot par Bērziņu, tikšot dota iespēja Zatleram dibināt savu partiju, lai viņš varētu uzvarēt nākamās vēlēšanas. Viņš novēlēja Zatleram iegūt vairākumu, lai varētu uzņemties atbildību par visām tām lietām, ar kurām viņš nav bijis apmierināts kā prezidents pēdējo četru gadu laikā.

Tas ir viņa personīgais viedoklis, bet frakcijai būšot brīvais balsojums. PLL ir Zatlera izvirzītāji, taču situācija ir mainījusies, norādīja Šlesers.

Iepriekš arī trīs Tautas partijas deputāti atsauca savu agrāk pausto atbalstu Zatleram. Viedoklis mainīts pēc Zatlera sestdienas uzrunas tautai, kurā viņš paziņoja par Saeimas atlaišanu, bet vēlāk nosauca vārdā trīs oligarhus, starp kuriem bija arī Šlesera vārds.

Svarīgākais