Šlesers brīnās par baumām saistībā ar mandāta nolikšanu

© f64

Saeimas deputāts Ainārs Šlesers (LPP/LC) ir izbrīnīts par atsevišķu mediju ziņoto, ka it kā viņš gatavojoties nolikt Saeimas deputāta mandātu.

Šlesers pirmdienas rītā LNT raidījumā "900 sekundes" ironiski sacīja, ka atkal radusies situācija, ka visi runā, baumo, bet pats viņš par to neko nezina.

"Ziniet, mēs dzīvojam valstī, kur ir dažādi zīlnieki, pareģotājas. Es neesmu runājis par šīm lietām un tas man ir pārsteigums," sacīja Šlesers. Viņš norādīja, ka Valsts prezidents ir nolēmis rosināt Saemas atlaišanu, tapēc Šlesers vēlas lēmuma pieņemšanu atstāt tautas ziņā. "Lai sabiedrība pieņem lēmumu, tūlīt būs jaunās vēlēšanas," pauda Šlesers.

"Es neko tādu neesmu teicis un domājis. Tā ir kārtējā spekulācija, kad visi visu zina, izņemot mani," strikti noteica politiķis, komentējot ziņas par to, ka viņš it kā grasās nolikt mandātu.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais