Salaspils novadā avārijā smagi cietis autovadītājs

Vakar Salaspils novadā sadursmē ar kravas automašīnu smagi cieta vieglās automašīnas vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Daugavpils 25.kilometrā sadūrās vieglā automašīna "Citroen Berlingo", kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis, un kravas automašīna "Scania", kuru vadīja 1959.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta vieglās automašīnas vadītājs, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt Engures novadā, autoceļa Rīga-Ventspils 51.kilometrā, 1941.gadā dzimis vīrietis, ar automašīnu "Audi A3" izvairoties no sadursmes ar meža dzīvnieku, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs automašīnas pasažieri - 1945. un 1947.gadā dzimušas sievietes, kā arī 1943.gadā dzimis vīrietis. Visi cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem desmit bija autovadītāji, 12 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un viens velosipēdists.

Svarīgākais