Vakar autoavārijās bojā gājuši divi cilvēki

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši divi cilvēki.

Vakar Rīgā pēc vieglās un kravas automašīnas sadursmes slimnīcā no gūtajām traumām miris vieglās automašīnas vadītājs. Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Granīta ielā notika sadursme starp automašīnu "Honda Civic" un kravas automašīnu "Kamaz". Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts vieglās automašīnas vadītājs - 1984.gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajām traumām nomira medicīnas iestādē.

LETA jau ziņoja, ka Ķeguma novadā, autoceļa Rīga-Daugavpils 1.kilometrā, notika sadursme starp kravas automašīnu "Volvo FH12" un automašīnu "Toyota Camer". No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gāja automašīnas "Toyota" vadītājs - 1965.gadā dzimis vīrietis. Savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti automašīnas "Toyota" pasažieri - 1954.gadā dzimis vīrietis un 1953.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 13 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 46 avārijas, kurās cieta 11 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 41 transportlīdzekļa vadītāju, kura organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem desmit bija autovadītāji, 31 - velosipēdu un motorolleru vadītājs. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 14 transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un 11 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais