Avārijā pie Liepājas smagi cietis automašīnas pasažieris

Vakar uz autoceļa Liepāja-Lietuvas robeža vieglās automašīnas avārijā smagi cieta transportlīdzekļa pasažieris.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Liepāja-Lietuvas robeža 6.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs, braucot ar automašīnu "Mitsubishi Galant", neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un iebrauca grāvī. Vadītājs pameta notikuma vietu. No avarējušās automašīnas slimnīcā ar politraumu nogādāts pasažieris, 1987.gadā dzimis vīrietis. Patlaban policijas darbinieki noskaidro personu, kura vadīja avarējušo automašīnu.

Savukārt Valkas novadā, autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 8.kilometrā, 1975.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Daewoo" nobrauca no ceļa un apgāzās. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta autovadītāja un pasažieris - 2010.gadā dzimis zēns.

Viļakas novada Kupravas pagastā pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu "Audi 80" nobrauca no ceļa un apgāzās. No avarējušās automašīnas slimnīcā ar smagu galvas traumu nogādāts 1984.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 16 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 38 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 27 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem septiņi bija autovadītāji, 20 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 11 transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais