Dobelē aizdomās par zādzību no automašīnas aiztur četrus jauniešus

Sestdien, 6.jūlijā, Dobelē aizdomās par zādzību no automašīnas aizturēti četri jaunieši, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Uzskaites informācijas analīzes un plānošanas grupas inspektore Inese Upeniece.

Plkst.14.10 policijā saņemta informācija no divām aculieciniecēm, kuras policijai paziņoja par, viņuprāt, aizdomīgu situāciju - pie kādas automašīnas piebrauca cita automašīna ar jauniešiem, no automašīnas izkāpa viens vīrietis un izņēma no otras automašīnas vairākus priekšmetus.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, "uz karstām pēdām" par zādzību no transportlīdzekļa tika aizturēti 1995., 1994., 1988. un 1994.gadā dzimuši vīrieši. Zaudējuma apmērs tiek precizēts.

Sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts, vai personas nav saistītas ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Svarīgākais