Avārijā Liepājā cietušo jauniešu stāvokli mediķi raksturo kā smagu

Visu trīs traģiskajā avārijā Liepājā cietušo jauniešu stāvokli mediķi raksturo kā smagu, viens no viņiem ir ļoti smagā stāvoklī, aģentūru LETA informēja Liepājas reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Visi trīs cietušie jaunieši ievietoti Liepājas slimnīcas reanimācijas nodaļā. Viens cietušais ir ļoti smagā stāvoklī. Veiktas vairākas operācijas, bet viņu būs nepieciešams operēt vēl.

Pārējo divu cietušo stāvoklis ir smags, bet stabils. Arī viņiem vēl tiks veiktas operācijas.

Jaunieši guvuši politraumas - kaulu lūzumus, iekšējo orgānu sasitumus. Smagāk cietušais atrodas bezsamaņā.

Traģiskajā negadījumā cietuši un slimnīcā ievietoti 1988.gadā dzimis vīrietis, 1990.gadā dzimis jaunietis un 1994.gadā dzimusi jauniete, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Avārijas brīdī automašīnā atradās pieci cilvēki. Notikuma vietā gāja bojā 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš vadīja automašīnu, un 1994.gadā dzimusi jauniete.

Jau ziņots, ka 3.jūlija rītā ap plkst.4 Liepājā automašīna ietriecās mājas sienā un aizdegās, kā rezultātā gāja bojā divi cilvēki, bet vēl trīs cietuši.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.4 Pulvera un Cukura ielas krustojumā automašīnas "Volvo" vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un ietriecās mājas sienā, kā rezultātā auto aizdegās.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigādes Liepājas 2.daļas komandieris Māris Narbuts, traģiskais ceļu satiksmes negadījums noticis, kad automašīna "Volvo S80" lielā ātrumā iebraukusi Cukura ielas aplī un ietriekusies ēkā, apgāžoties uz sāniem un aizdegoties. Pēc Narbuta rīcībā esošās informācijas, automašīnai bijusi Nīderlandes numura zīme, taču tajā esošie cilvēki bijuši Latvijas valstspiederīgie.

Priekšā sēdošie - vīrietis un sieviete - gājuši bojā notikuma vietā - viņu mirstīgās atliekas no automašīnas izceltas, izmantojot hidrauliskos instrumentus. Narbuta rīcībā nav informācijas, vai abi gājuši bojā ugunsgrēkā vai no saņemtā trieciena, taču viņu ķermeņi bija apdeguši.

Svarīgākais