Par sevišķi smagu noziegumu meklē Carnikavas pagasta pirmo priekšsēdētāju Dzintru Heidenbergu

© Valsts policija

Valsts policija par sevišķi smagu noziegumu meklē pirmo Carnikavas pagasta pirmo priekšsēdētāju Dzintru Heidenbergu.

1947.gadā dzimušās Heidenbergas pēdējā zināmā dzīvesvieta bija Jūrmalā, Jomas ielā, kuru viņa pameta 2012.gada decembrī un devās nezināmā virzienā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Ance Rozīte.

Iespējams, ka Dzintra Heidenberga ir mainījusi identitātes datus un dzīvo ar citu vārdu un uzvārdu.

Policija lūdz atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir kāda informācija par sievietes atrašanās vietu, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086480, 20269010 vai 110, vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Tāpat policija aicina Dzintru Heidenbergu, ja viņai kļūst zināma informācija par meklēšanu, ierasties tuvākajā policijas iecirknī.

Internetā atrodamā informācija liecina, ka 1992.gadā sasaukta pirmā Carnikavas pagasta Padomes sēde ar 16 deputātiem. Par pirmo priekšsēdētāju deputāti ievēlēja Heidenbergu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais