Rīgā avārijā cietis motociklists

Vakar Rīgā vieglās automašīnas un motocikla sadursmē cietis kāds 28 gadus vecs motocikla vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Duntes ielā sadūrās automašīna "Mercedes-Benz", kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis, un motocikls "Kawasaki", kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 28 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 13 bija autovadītāji, bet 15 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 13 transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.