Vīrietis draud uzspridzināt frizētavu; policija pie viņa mājās atrod kaudzi munīcijas

Pirmdien, 3.jūnijā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde saņēma izsaukumu uz kādu frizētavu, kurā bija ieradies kāds vīrietis un paziņojis, ka tūliņ frizētāvu "uzlaidīšot gaisā".

Pāris minūšu laikā policijas darbinieki ieradās frizētavā, taču vīrietis jau bija aizgājis.

Notikuma vietā policijas darbinieki noskaidroja, ka draudus izteikušais vīrietis ir vīrs vienai no frizierēm, kura tajā brīdī darbā nebija. Pārējās frizieres pastāstīja, ka vīrietis bijis agresīvi noskaņots un ka vainojis visas frizētavas darbinieces viņa laulības iziršanā, draudot uzspridzināt frizētavu.

Pēc dažām stundām pēc rūpīgiem meklēšanas pasākumiem policijas darbiniekiem izdevās atrast un aizturēt agresīvo vīrieti. Vēlāk vīrieša dzīvesvietā tika veikta sankcionēta kratīšana un dzīvoklī policisti atrada iespaidīgus munīcijas krājumus - divas kaujas pistoles, aptuveni 200 patronas, vairākas trotila briketes, detonēšanas ierīces, skrotis un citas mantas.

Vakar 1962.gadā dzimušajam vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess par draudu izteikšanu un šaujamieroču un sprāgstvielu nelikumīgu glabāšanu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais