Rīgā lietuvieši apzog lielveikalu

Pagājušajā nedēļas nogalē, 1. jūnijā ap pulksten 16.00, Rīgā, 13. Janvāra ielā kādā tirdzniecības centrā par zādzībām no vairākiem veikaliem, tika aizturēti divi Lietuvas pilsoņi.

Tirdzniecības centra apsardzes darbinieki, videonovērošanas kamerās, pamanīja divas aizdomīgas personas, kas, iespējams, apzog veikalus. Vīrieši tika uzmeklēti un aizturēti, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde. Aizturēšanas brīdi pie viņiem tika atrasti apģērbi, kas bija nozagti no dažādiem veikaliem. Pēc aizturēšanas abi vīrieši tika nodoti policijas rīcībā, un par notikušo mūsu Latgales iecirknī uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Aizturētie ir 1965. gadā un 1990. gadā dzimuši vīrieši un pēc aizturēšanas tika nogādāti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Latvijā

Nesen Polijas ārlietu ministrs Radoslavs Sikorskis izteicās: “Mēs dzīvojam īpašā laikā – mēs nedrīkstam to izniekot. Mums ir jāizveido spēcīgākā armija Eiropas Savienībā, jāmodernizē mūsu infrastruktūra un jāpadara mūsu dzimtene par Polijas cietoksni.” Pareizi vārdi un pareiza attieksme. Vai Latvijā notiek līdzīgi?

Svarīgākais